Over Floor

Floor Alberts (1963).

Coach, loopbaanadviseur en lichaamsgeoriënteerd (psycho)therapeut,

 

"Vrolijk" en "ongecompliceerd" bewoog ik mij door het leven.

Problemen ging ik maar al te graag uit de weg. Ik had geen probleem!

Tot ik in 2000 met een burnout uitviel in mijn werk en ik mij realiseerde dat "iets" mij belemmerde om werkelijk mijzelf te zijn. Ik vond het tijd worden voor een innerlijke ondekkingsreis en kocht een 'ticket' bij het Aumm instituut (www.aumm.nl).

Hier ondekte ik hoe mijn patronen en negatieve overtuigingen mij in de greep hielden waardoor ik onvoldoende mijn eigen leven leidde. Mijn kwetsbaarheid bleek niet een zwakte maar een kracht te zijn! Ik ontdekte dat ik de moeite waard ben!

 

Leven vanuit mijn essentie, "vreugde", is een wáár feest geworden!

 

Ik heb de 4-jarige PRT®opleiding gevolgd bij het Aumm instituut in Usquert en ben in 2005 afgestudeerd als lichaams-georiënteerd (psycho)therapeut. Daarna heb ik vervolgtrainingen gevolgd op het gebied van familieopstellingen, relatietherapie, essence-werk en meditatie.

Naast individuele sessies geef ik samen met mijn partner, Avrati Nijhof (www.praktijkverruimjeblik.nl), groepswerk op het gebied van persoonlijke groei, bewustwording en meditatie (www.jeeigenwijzeweg.nl). Ik ben als gastdocent verbonden aan het Aumm Instituut (www.aumm.nl).

 

De afgelopen 10 jaar heb ik mij ontwikkeld als coach en loopbaanadviseur binnen de zorg en reïntegratie. Ik verleen ondersteuning en coaching aan mensen met psycho-sociale- en psychosomatische problematiek, chronisch zieken en aan mensen met posttraumatische klachten.

Als loopbaanadviseur begeleid ik mensen in- en naar werk in de vorm van verbetertrajecten, reïntegratie (eerste en tweede spoor) en outplacement.

 

Mijn achtergrond als lichaams georiënteerd (psycho) therapeut combineer ik met mijn visie en werkwijze als coach en loopbaanadviseur.

 Bijgewerkt op 25 maart 2019

Bekijk mijn uitgebreide cv op Linkedin

 

 

  • LinkedIn App Icon